Sessió doble!

Maleïda, oh!, la vida de l’estudiant, qui, valgui la redundància, ha d’estudiar durant les hores hagudes i per haver, davant un imperatiu major: la prova escrita de l’endemà, i no té moltes ganes de dissertar però sí de compartir!

applause

01. Duelo de bailes!

Dos! Ni un ni tres! Dos microrrelats! Sense títol! Parits per un servidor! Llegeixin i jutgin! S’accepten apostes! Quin és més dolent? Quin és més risible? Quin dels dos agradaria més a un estruç?

Una boirina malèfica s’escampava arreu. Els soldadets de plom no gosaven respirar el fètid alè del diable. Els seus cervellets es fonien lentament fins convertir-se en una fondue de records sense vida. I un cop ja regnava el silenci, els paràsits llefiscosos de l’inframón sorgien dels seus amagatalls infectes, i xuclaven les seves ànimes esporuguides, incrèdules davant una porta oberta de bat a bat.

D’aquella boirina malèfica que encara impregna la meva pell, en sorgeixen siluetes espectrals, protegides per una mà divina. Avancen amb parsimònia, inspeccionant minuciosament els estralls del cianur. Jo era una d’aquelles mosques repugnants, àvida d’excrements uniformats.

—————————————-

Érase una vez, un hombrecillo con muchos bigotes: por todos los rincones de su cuerpo y piel, ¡una barbaridad capilar! En invierno estaba calentito, y en verano, su atmósfera hirsuta le protegía de los rayos solares… Pero era una bola peluda y huraña.

Tan orgulloso estaba de su dicha, que decidió escribir sus memorias, para transmitir el legado del BIGOTE a todo el multiverso: cogió una máquina de escribir, y se puso a teclear. Pero sus bigotes se enredaban en los entresijos de la máquina, y se quedaba enganchado constante y dolorosamente.

Después de mucho empeño y cuidado, consiguió terminar su obra, y pidió a un piojo que vivía en un bigote meridional, que fuera el primero en leerla. El bichillo, a las cinco páginas, berreó: “¡Sodomita pretencioso! ¿No ves que a nadie le importan tus bigotes?”

El hombre, afectado, decidió afeitárselos. Solamente dejó un pelo, para recordar su desdicha.

2. Revoltijo de parides!

Si no us agrada la literatura barata condensada, no pateixin! Us oferim la més exquisita selecció d’intrascendències de la xarxa!

  1. Un tal Noyatan elucubra al seu mític fotolog sobre Cuéntame como paso i els seus poders profétics!
  2. L’Uncyclopedia ens brinda un nou article revelador: la llei de Murphy aplicada a gats antigravitatoris!
  3. L’ocell més inquietant i captivador del moment!
  4. Un rotund FAIL com Déu mana! La Wikipedia, un cowboy i un chumino.

Us desitjo una vida llarga i pròspera!

Anuncis

~ per Xavi Manuel a Desembre 10, 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: